Valentijnsgebak voor Sport Stichting Wijdewormer

Op Valentijnsdag 14 februari delen VVD Statenleden van Noord-Holland gezamenlijk met de VVD-Wormerland Raadsfractie taart uit aan personen en organisaties die iets bijzonders voor de gemeenschap hebben gedaan. In de gemeente Wormerland worden de mensen van het bestuur van de Sport Stichting Wijdewormer in het zonnetje gezet.

VVD-Wormerland huldigt bestuur Sport Stichting Wijdewormer

Op woensdag 14 februari delen de  VVD-Statenleden van Noord-Holland gezamenlijk met de VVD-Wormerland Raadsfractie taart uit aan personen en/of organisaties die iets bijzonders voor de gemeenschap hebben gedaan.

Met de VVD-Taartenactie, die al 15 jaar lang rondom Valentijnsdag wordt gehouden, worden mensen of organisaties in het zonnetje gezet vanwege hun inzet voor de gemeenschap in hun buurt, wijk, dorp, stad, of regio.

 In de gemeente Wormerland worden de mensen van het bestuur van de Sport Stichting Wijdewormer dit jaar in het zonnetje gezet.

Zij hebben dit verdiend omdat zij zich al vele jaren inzetten om het mogelijk te maken, dat de inwoners van de Wijdewormer en omgeving gezond en sportief hun sport op een modern en daartoe ingericht sportcomplex kunnen uitoefenen.
Bovendien hebben zij op voorbeeldige manier de samenwerking tussen DZS Voetbal, WWSV Korfbal en Butje 13 Jeu de Boules bevorderd en gerealiseerd.

Hun goede werk is van belang voor zowel de inwoners van het dorp Neck als de Gemeente Wormerland.